Νέα - Ανακοινώσεις

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για ολικές οδοντοστοιχίες, της εταιρείας Mertz, από τον εξειδικευμένο εκπαιδευτή κ. Δρόλαπα Παναγιώτη, σε συνεργασία με την εταιρεία Βιτσαρόπουλος. Στο θεωρητικό κομμάτι αναφέρθηκε ο σωστός τρόπος σύνταξης και η θέση των δοντιών, καθώς και αποτροπή προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην πράξη. Στο πρακτικό μέρος, κάναμε ανάρτηση σε ημιπροσαρμοζόμενο αρθρωτήρα, δημιουργήσαμε βασική...

Στις 20 Μαιου 2017 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο απο το εργαστήριο KOKKONIS DENTAL LAB σε συνεργασία με τη Dental Vision kai Ivoclar Vivadent στο Hotel Dionisos για οδοντιάτρους με θέμα τα συστήματα ZIRKONIAS - ΟΛΟΚΕΡΑΜΙΚΑ.Αναλύσαμε τις τεχνικές επεξεργασίας και κόλησης των υλικών..Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο εξειδικευμένος εκπαιδευτής της Ivoclar Vivadent και Dental Vision Νικόλαος Συμεωνίδης.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για νάρθηκες παντός τύπου, της εταιρείας Erkodent, απο τον εξειδικευμένο εκπαιδευτή  κ.ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗ ΜΑΤΙΑ προς τους ενδιαφερόμενους οδοντιάτρους. Μεγάλη σημασία δόθηκε για τον νάρθηκα αποφρακτικής άπνοιας (ροχαλητού) καθώς επίσης και για τους αθλητικούς.

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 15/5/2016 απο τον εξειδικευμένο εκπαιδευτή της εταιρείας Ιvoclar Vivadent, Νικόλαο Σημεωνίδη και αφορούσε τις τεχνικές διαστρωμάτωσης της πορσελάνης Ivoclar Ceram , emax  και τους τρόπους χρήσης του μακιγιάζ-stains

 

 

Την Κυριακή 24/01/2016, η Digident σε συνεργασία με το εργαστήριο Kokkonis Dental Lab πραγματοποίησε παρουσίαση για οδοντιάτρους με τίτλο: H metal-free λογική στην προσθετική – Κλινική προσέγγιση.Αναφέρθήκαν όλες οι λεπτομέρειες για τα κορυφαία βιουλικά BruxZir zirkonia και peek.

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε:
- Παρουσίαση του σαρωτή Identica Blue της Medit,
- Παρουσίαση του σχεδιαστικού exocad με όλες τις επεκτάσεις του (modules)
- Παρουσίαση της ψηφιακής βιβλιοθήκης Target3D και
- πρακτική επίδειξη διαστρωμάτωσης φωτοπολυμεριζόμενης ρητίνης πάνω σε σκελετό από Pekkton Ivory, από την συνεργάτιδά μας, κα Αμαλία Σαμαρά. 

 

Ημερίδα και σεμινάριο εκπαίδευσης απο την Unidental στα θερμοπλαστικά προϊόντα της εταιρείας Roko.

Σάββατο 19/9: Λάρισα
> Το πρακτικό κομμάτι υλοποιήθηκε στο εργαστήριο KOKKONIS DENTAL LAB